Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, radikal bir karar alarak saçlarını kısa kesti ve uzun bir aradan sonra Kıbrıs'ta hayranlarıyla buluştu. Tilki, aylar sonra gerçekleştirdiği konserle adından söz ettirdi.

Süper mini elbisesi ve iddialı seçimiyle dikkat çeken Tilki, gecede hit şarkılarını seslendirirken sahnede enerjisiyle göz doldurdu. Ancak dans ederken zor anlar yaşadığı belirtildi.

Geçtiğimiz ay sahnelere çıkışının engellendiğini açıklayan Tilki, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar."

Sahneye çıkarken frikik vermemek için şortla önlem aldığı görülen Tilki, konserinde enerjisi ve performansıyla hayranlarını memnun etti. Ancak, para değil konforunun önemli olduğunu belirten Tilki, çalıştığı kişilerin ve sektördeki bazı sanatçıların bu durumu desteklediğini ifade etti.

Aleyna Tilki'nin radikal imaj değişikliği ve sahnedeki performansı, hayranları arasında ve medyada geniş yankı uyandırdı.