Şoförlere trafik eğitimi verildi Şoförlere trafik eğitimi verildi

Anagold 24 Erzincanspor, Fransa'nın futbol yeteneklerini Türkiye'ye taşıyan genç yetenek Muhammet Ali Çağlar ile anlaşma imzaladı. Fransa'nın Blois şehrinde yaşayan Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Yeşilpınar köyünden olan 19 yaşındaki Muhammet Ali Çağlar, Türkiye'nin süper lig takımlarından Alanya Spor'un U19 takımında futbol oynuyordu.

Alanya Spor'dan ayrılıp Erzincan Spor'a katılmak üzere memleketine gelen genç futbolcu, ailesiyle birlikte Erzincan'a adım attı. Anagold 24 Erzincanspor tesislerinde düzenlenen törende kulüp başkanı Ömer Akyürek ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalayan Muhammet Ali Çağlar, artık Anagolg 24 Erzincanspor'un resmen oyuncusu oldu.

Muhammet Ali Çağlar, 10 numara pozisyonunda görev yapan bir oyuncu olarak biliniyor. Gurbetçi futbolcu, lisansının alınmasının ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Erzincan'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden genç oyuncu, "Erzincan benim memleketim. Bu şehirde binlerce hemşerim ve akrabam yaşıyor. Anagold 24 Erzincanspor için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hem çok iyi bir kulüp başkanımız hem de çok sevdiğim bir hocamızla çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.