Edinilen bilgiye göre Erzincan'dan Erzurum yönüne giden emekli polis memuru Nevzat Taşçı (62) yönetimindeki 25 DH 923 plakalı otomobil, 70. kilometre Sansa Deresi mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasındaki bariyerlere çarptı. Çarpma sonucu yaklaşık 50 metre sürüklenen araçta ağır yaralanan sürücü Taşçı, kaza yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edilirken yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti.

Taşçı'nın cenazesi Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan kaza yapan araç nedeniyle Erzincan-Erzurum karayolunun 70. kilometresinde ulaşım yaklaşık 3 saat kontrollü olarak sağlandı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan inceleme sonrası kaza yapan aracın çekici ile kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

SOSYAL MEDYAYA SILAYA DÖNÜYORUM YAZMIŞ

Kazada hayatını kaybeden emekli polis memuru Taşçı'nın kazadan 4 saat önce Tokat'tan yola çıkmadan önce sosyal medya hesabına "Hayırlısı ile sıla yolundayım herkese hayırlı Sabahlar" yazdığı görüldü.

Ayrıca Taşçı'nın 29 Nisan tarihinde de yine sosyal medya hesabına "İnsan olmanın gerehi olduğuna inancımki butun hısım akraba dost ve tanıdıkları varken se vip sayalım kallplerini kırmak yerine .gonullerini kazanalım belkide bir anda kaybederiz veya biz kayboluruz bir daha goruşemeyiz ne bu dunyada nede ahirette .onun icin kimseye ne kin tutalım nede kıralım.dostlar olurmu. bunu okuyun ve paylaşın lutfen.sizleri cok seviyorum." yazdığı görüldü.