Edinilen bilgiye göre, Erzincan-Erzurum karayolunun 55. kilometresi Sansa Deresi mevkisinde Kasım Akbalık (50) yönetimindeki 38 BY 733 plakalı mobilya yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi. Kazada kamyon içerisinde bulunan sürücü Akbalık, Sadık Özbek (27), Semiha Özbek (25) ve Amine Özbek (1) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan Özbek ailesinin Kayseri'de ikamet ettikleri ve bayram tatili için Semiha Özbek'in babasının kamyonu ile memleketleri Ağrı'nın Hamur ilçesine giderken kaza geçirdikleri öğrenildi.
KARAYOLU 3 SAAT ULAŞIMA KAPANDI
Kaza nedeniyle Erzincan-Erzurum karayolu gidiş istikametine yaklaşık 3 saat ulaşıma kapandı. Bayram tatili nedeniyle trafiğin yoğun olduğu yolda kilometrelerce uzunluğunda araç konvoyu oluştu. Araçlarından inen şoför ve yolcular yol kenarlarında ulaşımın tekrar sağlanmasını beklediler. Kaza yerine gelen vinç yardımıyla kamyon yol kenarına çekilirken yola dökülen mazot ve motor yağının kazaya sebep olabileceğinden dolayı polis ekipleri ve vatandaşlar elleriyle toprak getirerek yola septiler. Ardından kaza yerine gelen karayolları ekiplerinin su ile yolu yıkamasının ardından ulaşım tek yönden kontrollü bir şekilde sağlandı.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2016, 17:49
Kaza Erzincan-Erzurum Karayolunu Ulaşıma Kapattı
Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Erzincan-Erzurum karayolu gidiş istikametine yaklaşık 3 saat kapalı kaldı.

YORUM EKLE
1
İSEDER’den Bayram Öncesi Anlamlı Ziyaret
2
Düşen helikopterde Şehit Olan Semra Kara toprağa...
3
Beyzade Aqua Park Eğlencede Sınır Tanımıyor
4
Başbağlar katliamında hayatını kaybedenler anıldı
5
Erzincan'da 3 Asker Yaralandı
6
Erzincan'da 100 kişiye daha istihdam sağlayacak
7
Kaynaştırma İle Engelleri Aşalım Hayata Karışalım
8
Erzincan'da Çelenk Krizi
9
Etso Başkanı Süleyman Sarak’tan Teşvik Paketi...
10
Erzincan Üniversitesi 14 Araştırma Görevlisi Alacak
SIRADAKİ HABER