Atatürk Mahallesi Aydınlıkevler bölgesi, Bahçelievler Mahallesi ve Kazımkarabekir Mahallesinin bir bölümünde yürütülen çalışmaların akabinde bu bölgelerde ertelenen asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlanacak.
 
Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre bırakma gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda çevresel yatırımlara çok önem veriyoruz. Cansuyu projesi 2. Etap çalışmaları kapsamında şehir genelinde 20 km kanalizasyon çalışması yürütüyoruz. Atatürk Mahallesi Aydınlıkevler Bölgesi, Bahçelievler Mahallesi ve Kazımkarabekir Mahallesi’nde çalışmalara başladık.” dedi.
 
Çalışmaların tamamlandığı bölgelerin yepyeni bir kimliğe kavuşacağını sözlerine ekleyen Başsoy: “Bu mahalleler altyapı problemini tamamen çözmüş mahalleler olacak. Yer üstünde ne bir kablo ne bir çirkin görüntü, olacak. Bütün sokaklarda yeniden kaldırım inşa edilecek ve ardından asfalt dökülecek. Bu yıl 125 Km kaldırım ve 40 Km asfalt hedefliyoruz.”