Erzincan Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş cadde ve sokaklarda kaplama çalışmalarına hız verdi. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını sürdürerek belediye kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanmaya gayret eden Erzincan Belediyesi, son olarak İnönü Mahallesinde çalışmalara başladı.

Bu yıl 10 Mahallede kaldırım imalatı 100 km asfalt kaplama çalışması gerçekleştirerek hemşehrilerimizin kullanımına sunulacak.

Yürütülen çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Şehrimizin en büyük problemi olan kaldırım ve yol problemini çözmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yaklaşık olarak 60 km asfalt 20 km parke kaplaması gerçekleştirdik. Bu yıl ise asfalt ve kaldırım çalışmalarına 30 milyon TL’lik bütçe ayırdık. Bu işi kalıcı olarak çözeceğiz.”dedi.

Erzincan Belediyesi, hava şartlarının tam manası ile elverişli hale gelmesi akabinde aynı anda dört ekiple asfaltlama çalışması yürütmeyi hedefliyor.