Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partinin sahibi milletimizdir. Bizler milletimizin iradesine teslim olmuş bir anlayışın sahibiyiz" dedi.

14 Ağustos 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) 17. yılını kutluyor.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Partinin 17'nci kuruluş yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında AK Partinin, Türkiye'nin ve milletin geleceğini ışığıyla aydınlatarak, umudun ve inancın adı olduğunu, dünyada Türkiye'yi önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirdiğini vurguladı.

Başkan Başsoy açıklamasında; “Ülkemize karşı ekonomik savaş başlatarak küresel huzursuzluk ve dünya barışına balta vurmaya çalışanlar, AK Parti'nin milletiyle nasıl bir bağı olduğunu unutanlardır. Sözde yaptırım kararları ile AK Parti'ye gözdağı vermeye çalışanların hedefinde milletimizin ve devletimizin geleceği ve bağımsızlığı yatmaktadır. 5 bin yıllık bir devlet geleneğine sahip milletimiz içi boş tehditlere, yaptırımlara asla pabuç bırakmayacaktır dedi.

AK Parti ile Türkiye'nin daha da güçleneceğine olan inancımız tam diyen başkan Başsoy, Karanlığın en yoğun olduğu an güneşin doğmasına en yakın olan andır. 81 Milyon birlikte Türkiye olduktan sonra hiçbir güç bizi yolumuzdan alıkoyamayacaklar.

AK Parti Belediyesi olarak Erzincan İlinde yatırımların durmadan sürdürüldüğünü son 4,5 yılda 700 Milyon TL yatırım yapıldığını belirten Başkan Başsoy, AK Parti belediyeleri 17 yıldır laf değil iş üretiyor, yatırım yapıyor kalkınmada öncülük yapıyor.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' düsturu ile ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağımızın altını çizmek istiyorum. Rabbim, daha nice yıllar AK Partimize, aziz milletimizin hizmetkârı olmayı nasip etsin. Partimizin 17'nci kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza, devletimize, ülkemize, milletimize Erzincan’ımıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.