30 Mart yerel seçimlerde halkın teveccühü ile Erzincan belediye başkanlığı görevine başlayan başkan Başsoy  Belediye birimlerini ve personelini tanımak için belediye dış birimleri gezmeye devam ediyor.

4 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Başsoy’a Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı, Şükrü Beyitoğlu, Halit Mutlu ve Sami Mollaoğulları eşlik ettiler.

Arıtma tesisi, Kanatlı Hayvan Parkı, Kesim Evi, Kaplıcalar, Ekşisu Mesire alanı,Terzi Baba Mezarlığı ve Atatürk parkını ziyaret eden Başkan Başsoy ve beraberindeki başkan yardımcıları,  gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Çalışanlarla kısa süre sohbet eden Başkan Başsoy “Erzincan Belediyesi olarak gece gündüz demeden hizmete devam ediyoruz. Gerçekleştirilen çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Belediye hizmetlerimizin ve birçok çalışmanın odağında vatandaşımız var. Büyük bir aile olan belediyemizin her bir ferdi; daha kaliteli hizmet için var gücüyle çalışıyor. Vatandaş odaklı belediye hizmetlerinin daha da kaliteli olabilmesi için personel eğitimlerine önem veriyoruz. Modern Çağı yakalamak bir adım daha ileriye belediyemizi taşımak adına bu çalışmaları önemsiyoruz. Vatandaş memnuniyeti, olmazsa olmazımız. Bunun için özveriyle çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi