Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un esnaf buluşmaları devam ediyor. 2017 yılı içerisinde yatırım planlaması ve bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında paylaşımda bulunan Başkan Başsoy, çarşı esnafının sıkıntılarını da dinledi.
22 Şubat Çarşamba günü sabah saatlerinde gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a başkan yardımcıları Karabey Atıcı ve Sami Mollaoğulları da eşlik ettiler.
İlk olarak belediye çalışmaları hakkında kısa bir film gösterilerek, son üç yılın bir değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, Başkan Başsoy, daha sonra sözü çarşı esnafına bıraktı. Çarşının ve esnafın sorunlarının dile getirildiği programda ayrıca belediye çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Özellikle, Büyük Çarşı esnafını da doğrudan etkileyecek Dörtyol Yayalaştırma projesi hakkında teferruatlı bilgi veren Başkan Başsoy, kentteki her önemli çalışmayı, her önemli projeyi mutlaka paydaşları ile birlikte değerlendirdiklerini ve ortaya çıkan ortak akılla karar verdiklerini vurguladı.
Başkan Başsoy, STK ve esnaf toplantılarının devam edeceğini belirtti.