Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında "Ömür hanemizden bir yıl daha geride kaldı. 2017 yılında ülkemiz ve dünyada birçok gelişme yaşandı.Özellikle İslam coğrafyasında acı, gözyaşı hiç dinmedi. Lakin 2018 yılına yeni ümitlerle giriyoruz. Büyüyen ve gelişen devletimiz, sadece ülkemiz için değil tüm bölge ülkeleri için, tüm dünya için umut olmaya devam ediyor. Filistin’de insanlar Türk Bayrakları ile İsrailli askerlerin karşısına dikiliyor, ülkemiz dünya siyasetine yön veriyor.

Bu büyüme ve güçlenme şehrimizde de etkisini gösteriyor. 2017 yılında Erzincan Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attık. Kent tarihinin en büyük üstyapı çalışmasını gerçekleştirerek kaldırım ve asfalt problemini büyük ölçüde çözdük. İçme suyu şebeke hattının yenileme çalışmaları tamamlandı. İtfaiye binası yenilendi, yeni Kesim Evi’nin temelleri atıldı, Pir Sami Hz. Türbe Cami inşaatı tamamlandı.

2018 yılında daha büyük projelerin startını vereceğiz.Bu projelerde bizlerden desteğini hiç esirgemeyen  başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, tüm hükümet üyeleri ve özellikle ilimiz milletvekilleri Sebahattin Karakelle ile Serkan Bayram Beyefendilere teşekkürü bir borç bilirim.

Kıymetli Hemşehrilerim;

2018 yılına ait Yüce Yaradan’dan niyazımız şudur ki Suriye’den, Irak’a, Doğu Türkistan’dan Filistin’e Balkanlardan Kafkaslara, dünyanın dört bir köşesinde süregelen zulüm son bulsun.

Memleketimiz için siz kıymetli hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olması temennisi ile yeni yılınızı tebrik eder saygılar sunarım"dedi