Sosyal Destek Projeleri kapsamında Erzincan Belediyesi tarafından yürütülen Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda Projesi içerisinde hazırlanan geleceğiniz yeşil sahalarda projesi kapsamında 30 engelli gence Ülkü Spor Tesislerinde temel futbol eğitimi veriliyor. Yaklaşık 2,5 ay önce başlayan eğitimler haftanın 2 günü salı ve çarşamba günleri yapılmaktadır.
 
3 Nisan Salı günü proje kapsamında eğitim alan gençleri ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy engelli gençlerimize yazlık formalarını hediye ederek, onlarla bir süre top oynadı ve fotoğraf çektirdi.
 
Daha sonra bir açıklama yapan Başkan Başsoy “Hemşehrilerimiz bu proje kapsamında bir beceri kazanıyor. Bu projeyle dezavantajlı grupların toplumuza daha çabuk entegre olurlar. Gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçen her kese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Geleceğiniz Parmaklarınızın Ucunda” Projesi, başarının da başarısızlığının da bizlere parmaklarımız kadar yakın olduğunun, onları doğru kullanırsak bizleri başarıya götüreceğinin mesajını veren ve Erzincan’dan doğarak tüm ulusa sesini duyurmaya çalışan bir FARKINDALIK Projesidir.