Erzincan Belediye Başkan Vekili Ertan Buyruk kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Öncelikle  75 Yıl Bulvarında gerçekleştirilen kaldırım ve otomatik sulama çalışmalarını inceleyen Başkan Vekili Buyruk, daha sonra Ülkü Spor Kompleksinde yapılan mescit inşasını ve Ekşisu bölgesini ziyaret ederek, mesire alanın da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı

 

Ekşisu mesire alanını Gerçekleştirilen çalışmalar ile Ekşisu mesire alanının Türkiye’nin en güzel mesire alanlarından biri olacağını belirten Erzincan Belediye Başkan Vekili “Ekşisuda ilk olarak havuzları yeniledi. Ardından yeni mesire alanını hizmete sunuldu. Şimdi sıra eski mesire alanını revize etmeye geldi. Bu bölgede, yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Ekşisu bölgesi, ülkemizin en gözde mesire alanı olsun diye çalışıyoruz. Çalışmalar 2016 yılı sonunda tamamlanacak” dedi.

 

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Vekili Buyruk’a Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı ve İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun eşlik etti.