Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça hemşehrilerimizle bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 4 Şubat Cumartesi günü Alparslan Türkeş İş Merkezi esnafını ziyaret etti.
 
Esnaf ile bir süre sohbet ederek onların istek ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Başsoy  “Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimizle bir araya gelip bilgi alış verişinde bulunuyoruz.  Göreve geleli yaklaşık üç yıl oldu. Bu zaman zarfında mesai arkadaşlarımızla birlikte 26 mahallemizin tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 yıl içerisinde şehir merkezinde toplam 100 Milyon TL. lik yatırım yaptık. Altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. Arıtma tesisimizin kapasitesini artırdık. Türkiye’nin en modern atıksu arıtma tesisini inşa ediyoruz. 20km ye yakın kanalizasyon hattı, en az 200 km yakın asfalt,130 km ye yakın kaldırım çalışması tamamlanmak üzere.  2017 yılında da daha büyük projelerin hayata gerçekleştireceğiz. Şehircilik açısından Erzincan ülkemizin en yaşanılabilir kentidir.” dedi.Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy esnafın sorunlarını yerinde dinliyor.
 
Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça hemşehrilerimizle bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 4 Şubat Cumartesi günü Alparslan Türkeş İş Merkezi esnafını ziyaret etti.
 
Esnaf ile bir süre sohbet ederek onların istek ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Başsoy  “Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimizle bir araya gelip bilgi alış verişinde bulunuyoruz.  Göreve geleli yaklaşık üç yıl oldu. Bu zaman zarfında mesai arkadaşlarımızla birlikte 26 mahallemizin tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 yıl içerisinde şehir merkezinde toplam 100 Milyon TL. lik yatırım yaptık. Altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. Arıtma tesisimizin kapasitesini artırdık. Türkiye’nin en modern atıksu arıtma tesisini inşa ediyoruz. 20km ye yakın kanalizasyon hattı, en az 200 km yakın asfalt,130 km ye yakın kaldırım çalışması tamamlanmak üzere.  2017 yılında da daha büyük projelerin hayata gerçekleştireceğiz. Şehircilik açısından Erzincan ülkemizin en yaşanılabilir kentidir.” dedi.