AK Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ı makamında ziyaret etti. 24 Şubat Pazartesi günü saat 10'da gerçekleşen ziyarette Başsoy'a Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şireci ve partililer eşlik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır Huzur ve güven içerisinde bir seçim sürecinin yaşanmasını diledi ve Bld. Bşk.adayı Cemalettin BAŞSOY’a başarılar diledi.Başkan ÇAKIR ayrıca 2014 yerel yönetimler seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ak Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ise seçimlerin kardeşlik ve dostluk ortamında gerçekleşmesi dileğinde bulundu ve hizmetlerinden dolayı Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakıra ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Başsoy ve Ak Parti İl Yöneticileri Belediye sarayında çalışan başkan yardımcıları, müdürler ve personeli gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.