Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü park, kaldırım, okul ve cami bahçeleri için tasarlanan kent mobilyalarının imalatına devam ediyor.
 Kendi kaynakları ile minimum maliyete imal ettiği kent mobilyalarıyla şehri donatan Erzincan Belediyesi, çöp kutularından, bank salıncaklara, pergole ve kamelyalardan ahşap korkuluklara ve çiçekliklere kadar her çeşit kent mobilyasını özgün tasarımlar ile üretiyor. 
 2017 yılı içerisinde Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü metal ve ağaç işleri atölyelerinde 600 adet bank, 400 çöp kovası, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ihtiyacı olan 80 adet kamelya, 80 adet pergole, 50 adet ahşap otobüs durağı ve 150 adet piknik masası imal edilerek park, bahçe ve mesire alanlarına montajı yapıldı. Adeta bir fabrika gibi çalışan belediye atölyeleri ayrıca kurumun ihtiyacı olan biro mobilyalarını da üretiyor. Bunun yanında şehir genelinde hasar gören mobilyaların tamiratı da yapıldı.   
 Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü metal ve ağaç işleri atölyeleri kış aylarında ise önümüzdeki yıl ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılmak üzere üretime devam ediyor.