İzzet Paşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, mahalle halkının sorunları yerinde dinleyip çözüm üretti.Yapılan mahalle meclisi toplantısında ilk konuşmayı yapan 13 Şubat İlköğretim Okulu Müdürü Edip Güven yaptı. Katılımcılara ve belediye çalışanlarına hoş geldiniz diyen Güven daha sonra sözü mahalle muhtarına bıraktı. İzzet Paşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeter de Erzincan Belediyesine böyle bir organizasyona imza attığı için teşekkür etti ve mahallenin genel sorunlarını birkaç başlık halinde sıraladı.


Son olarak mahalle halkına seslenen Başkan Çakır; “Hizmet her zaman şarttır gereklidir. Ama hiçbir zaman yeterli değildir. Mahalli idarecilikte yeterli olan tek bir şey var. O da yürüttüğünüz mahalleye has hizmetlerden hem de yerelde ki hizmetlerden vatandaşların memnuniyet duyması hoşnut olması. Tek şart bu yapılan çalışmalardan hemşerilerimizin genç, çocuk, yaşlı, kadın, erkek demeden memnuniyet duymaları. Bizim bütün çalışmalarımızda edinmiş olduğumuz temel hedef, gaye ve amaç bu. Bu çalışmaları bizler sadece mahalle özellerinde yürütmüyoruz. Bazı hizmetler haneleri, bazı hizmetler mahalledeki sokakları bazı hizmetlerde mahallenin tümünü ve şehri ilgilendirir. Öylede hizmetler vardır ki bu günü değil yarınlarımızı ilgilendirir. Biz bunların tümünü beraberce arkadaşlarımızla ele almaya çalışıyoruz. Günü birlik sıkıntıları çözmekle yetinmiyoruz. Geleceğe dair belki gözükmeyen ama zamanı geldiğinde hissedilecek problemlerle gerekli projeleri üretmek kaydı ile ilgileniyoruz. Erzincan Bakanımız Binali Yıldırım’In ve Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle’nin çalışmalarıyla hizmetleri kendi lehine çevirmeyi bilmiştir. Her birine emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Başkan Çakır, konuşmasının ardından mahalle halkının sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinin dile getirdiği problemler, hem başkan Çakır tarafından hem de belediye yöneticileri tarafından not edildi ve o anda problemi dile getiren mahalle sakinine cevap verildi. Başkan Çakır ve belediye yöneticileri, program sonrasında mahalle sakinleri ile ikramlar eşliğinde sohbet etti.