Erzincan Belediyesi, personeli için bilgisayar eğitimi veriyor. Belediye büro çalışanlarının katıldığı eğitimi, Halk Eğitim Merkezinde Belediye Beyaz Masa ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Murat Uslu veriyor.

Yaklaşık 160 saat sürecek eğitime 66 belediye çalışanı katılıyor. 2 ayrı sınıf halinde düzenlenen eğitimi ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, hizmetiçi eğitimlerin belediyenin hizmet kalitesini artırmak maksatlı düzenlenen çalışmalar içerisinde yer aldığını belirterek, hedeflerinin daha kaliteli hizmet üretebilmek olduğunu vurguladı.

Çakır sözlerini şöyle sürdürdü;Belediyemizde ISO Kalite Belgesi almak için yürüttüğümüz kurumsal bir çalışma halen devam ediyor. Eğitime katılanlar için eğitim sonunda sertifika vereceğiz. Bu eğitimler, yürütülen toplam kalite çalışmalarına destek olacak türden eğitimler. Hizmet içi bu tür eğitimler dışında daha sonra personelimiz için hatta personelimizin aile fertleri için sosyal içerikli bazı kurslar da öngörüyoruz. Dil kursu gibi, müzik aletleri kursu gibi. Bu tür çalışmaları Halk Eğitim Müdürlüğü ve dolayısı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yapıyoruz. Verdiğimiz sertifikalar da Milli Eğitim onaylı sertifikalar. Ulusal bazada genel geçerliliği olan belgeler.