Erzincan Belediye meclisinin aldığı kararla Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Erzincan Belediye Meclis üyeleri 17 Şubatta İspanya’ya gidiyor.

Erzincan Belediye meclisinin aldığı kararla Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Erzincan Belediye Meclis üyeleri 17 Şubatta İspanya’ya gidiyor. İspanya ziyareti öncesi bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Meclisimizin almış olduğu bir karar doğrultusunda nasip olursa ayın 17’sinde bir ispanya ziyaretimiz olacaktır. Bu ziyaretlerimiz tabiî ki sadece ve sadece meclis üyelerimizin Erzincan’ımıza daha fazla katkı bulunabilmeleri için yurt dışındaki turizm amaçlı yapılan tesisleri görmek örneğin Ergan Dağının nasıl ne şekilde daha iyi bir seviyeye getirilmesi için o bölgedeki kayak merkezlerine ziyaretimiz olacak. Turizm alanında yapmış oldukları belediyelerin yapmış olduğu çalışmaları incelenmesi amacıyla mecliste almış olduğumuz bir karar doğrultusunda 17 Şubatta nasip olursa 4 günlük bir İspanya ziyaretimiz olacak ve bunun dediğim gibi yasal çerçeveler içerisinde meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda müsait olan arkadaşlarımızın katılımıyla birlikte gerçekletirmiş olcağız.

İspanya ziyaretini Belediyenin kendi bütçesinden ve meclisimizin ve Belediye kanunun bize vermiş olduğu yetki çerçevesinde bu programı düzenlemiş olacağız” dedi.