Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız veren Erzincan Belediyesi yıl içerisinde şehir genelinde öncelikle ana arterler olmak üzere tüm kavşak ile refüjlerde yeşil alan, otomatik sulama ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyor.

27 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy“Baharın gelmesiyle çalışmalara hız verdik. Bütün refüj ve yeşil alanlarda ağaç ve çiçek dikimi çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız Binali Yıldırım Bulvarında devam ediyoruz. Yeni sezonla birlikte yeni ağaç cinslerini de şehrimizle buluşturuyoruz. Binali yıldırım bulvarında yaklaşık 200 gürgen ağacını toprakla buluşturacağız. Ayrıca üniversite kavşağından şehrimizin girişine kadar olan alana 650 ve havalimanı yolu üzerinde bulunan refüjde 400’e yakın ıhlamur ağacını toprakla buluşturdu. Bunun yanında sezon içerisinde 200 Bin çiçeği toprakla buluşturacağız. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.  

Gerçekleştirilen incelemelerde Başkan Başsoy’a, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Nergiz Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eşlik etti.