22 Mayıs Cuma günü Yavuz Selim Mahallesinde “Mahalleliler Buluşuyor ” programına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Ak Parti İlçe Başkanı Tuna Güneş, Ak Parti Milletvekili Adayı Talha Erol Durmaz, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Yavuz Selim mahallesi sakinleri katıldı.
Programda bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy şunları söyledi, “Bu yıl, yol ve kaldırım kaplamalarına 30 milyonluk bütçe ayıran Erzincan Belediyesi, şehir genelinde 148 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de yol kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Bu senede dokuz mahallede asfalt ve kaldırım çalışması yürüteceğiz. İnönü Mahallesinde ve Yeni mahalde çalışmalarımızı tamamladık. Diğer mahallelerde de en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Tabi ki çalışmalarımız asfalt ve kaldırımla sınırlı değil bunun yanında yeni bir itfaiye binasının yapılması için hazırlıklarımızı tamamladık, 20 km ye yakın kanalizasyon hattı ve arıtma tesislerinin hazırlıklarını tamamladık. Ekşisu Bölgesindeki çalışmalarımız görülmeye değer. Bu alanı bir gidip görsün hemşehrilerimiz. Ayrıca bisiklet yolu çalışmamız, otomatik sulama çalışmalarımız devam ediyor,.” Dedi.

Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlik her hafta bir mahallemizde olmak üzere devam edecek. Etkinliğe katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor hayırlı geceler diliyorum” dedi.
Daha sonra Erzincan Valisi Süleyman Kahraman yaptığı konuşmada, Erzincan Belediyesine bu tür kültürel ve sosyal etkinliklerinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra Halk oyunları, Mehteran gösterileri ve Halk müziği dinletisi gerçekleştirildi. Katılan her çocuğa futbol topu hediye edildi ve 6 adet bisiklet çekilişle sahibini buldu.
Başkan Başsoy, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için şehrin çeşitli noktalarında 12 km Bisiklet Yolları yapıldı, ilerleyen zamanlarda çocuklarımıza 10 bin adet bisiklet sözü verdi.