Erzincan Belediyesi, ana caddelerde sıcak asfalt çalışmasını düzenlenen törenle başlattı. 

Erzincan Belediyesi, kentteki 5 ana caddenin asfaltlanlanması çalışmalarının başlaması dolayısıyla 13 Şubat Caddesi'nde tören düzenledi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle  başlayan törende yaptığı konuşmada, kenteki 5 ana caddenin yeniden asfaltlanacağını belirtti. 

Çalışmaların, 30 Ağustos'ta tamamlanmasının planlandığını aktaran Başsoy, şunları kaydetti:

"Bu caddelerin toplam uzunluğu 22 kilometre. Dökülecek asfalt miktarı 211 bin 829 ton, ayrıca 20 kilometre bazalttan bordür taşı değişimi yapılacak. 30 yıl önce konulan bordür taşlarının da Dörtyol Kavşağı ve çevresinde, ana caddeler de gördüğünüz bordürlerin tamamını da bu proje kasmamın da yenilemiş olacağız." dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır da AK Parti'nin başarısının ekip işi olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Başarı bir ekip işidir. Allah'a hamdolsun biz bunu AK Parti'nin kuruluşundan beri birlikte yürütüyoruz. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Biz hizmet eksenli bir partiyiz. Bu hizmetlerin devam etmesi için hep birlikte bir ekip ruhuyla Erzincan'daki sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareli bir şekilde inşallah şehrimize hizmet edeceğiz."

Konuşmaların ardından Halit Paşa, Fevzi Paşa, 13 Şubat ve Ordu caddeleri ile Talip Kaban Bulvarı'nı kapsayan çalışmalar, kurban kesimi yapılarak başlatıldı.