Erzincan Belediye Spor Kulübü ve Munzur Fırat Doğa Sporları Kulübü Bayan Rafting Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanlığı tarafından, 30 Nisan - 03 Mayıs 2015 tarihleri arasında Artvin İlinin, Yusufeli İlçesi de gerçekleştirilen Rafting Türkiye şampiyonasına katıldı.

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Gürcan Ekinci’nin Antrenörlüğünü yaptığı Belediye Spor Kulübü ekibi Türkiye şampiyonu olurken, Osman Dursun Antrenörlüğündeki Munzur Fırat Doğa Sporları Kulübü Türkiye ikincisi oldu.

Euro Cup’da ülkemizi temsil edecek olan Belediye Spor Kulübü takımı, ülkemizin en iyi rafting ekiplerinden biri olarak tescillenmiş oldu.

Erzincan Belediye Spor Kulübü, alternatif sporlarda elde ettiği başarılar ile öne çıkarken, doğa sporlarında da bir çok branşta sporcu yetiştiriyor.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Spor Kulübü bünyesinde yapılan çalışmaları desteklediklerini ve elde edilen başarılarla, ne kadar doğru bir karar verdiklerinin ortaya çıktığını söyleyerek, şampiyon sporculara ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür etti.