Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere şehrimize gelen Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle Erzincan Belediyesini ziyaret etti.

4 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’ye  Ak Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci eşlik etti.

Şehrimizde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Erzincan’a yapılacak olan 600 yataklı Şehir Hastanesinin yapımına Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatlarıyla en kısa sürede başlanacağı belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan’ın her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ise “Son 16 yılda ülkemizde başlatılan kalkınma hamlesinden şehrimizde payını büyük oranda aldı. Tabi bunda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın etkisi çok büyük. Son olarak şehrimizde yapımına başlanacak olan 600 yataklı Şehir Hastanesi bunlardan biri. Ancak bunları yeterli görmüyoruz. El birliğiyle ülkemizi ve şehrimizi 2023,2053 ve 2071 hedeflerine hazırlıyoruz.” Dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ,   Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve Ak Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’ye  Cumhurbaşkanımız ile çekilen hatıra fotoğrafını hediye etti.