Çeşitli temas ve açılışlarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i havaalanında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, kamu kurum müdürleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri karşıladı.


Erzincan Valiliği’ni ziyaret eden  ve Aydın Doğan Öğrenci Merkezi ve Konferans Salonunun açılış törenine katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem daha sonra Erzincan Belediyesini ziyaret etti. Belediye Sarayı girişinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu, Karabey Atıcı Osman Alanur ve kurum amirleri tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Eroğlu Belediye şeref defterini imzaladı.

Daha sonra başkanlık makamında Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy tarafından belediye çalışmalarını anlatan bir sunum yapıldı.

Ardından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında eğitim gören kursiyerler tarafından imal edilen işlemeli bakır vazo hediye edildi.

Ziyarette Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e Erzincan İl Millieğitim Müdürü Aziz Gün eşlik etti.