Erzincan Belediyesinin organizasyonu ile ve Çalık Holding tarafından Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar sofrasının ilk gününe Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, katılarak iftarlarını hemşehrilerimizle birlikte yaptılar.

İftar sofrasında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, öncelikle hemşehrilerimizin ramazan aylarını tebrik etti. Başsoy açıklamasında şunları söyledi:

Bir hayırsever vatandaşımız, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı, bu yıl iftar için şehrimizi tercih etti. Erzincan Belediyesi olarak iftar sofralarımıza sponsor olan, organizasyonu yapan Çalık Holding'e teşekkür ediyoruz. 30 gün boyunca burada iftar sofraları kuracaklar. Bizler de bu ilk akşamda hemşehrilerimiz ile birlikte olalım dedik. Sayın valimizle birlikte burada iftar yaptık.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman da Ramazan ayının ilk günüde hemşehrilerimiz ile birlikte iftar yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve Çalık Holding ile Erzincan Belediyesine iftar ve sonrasındaki programlardan dolayı teşekkür etti.

Kahraman ve Başsoy iftara katılan herkesle teker teker görüşerek hayırlı ramazanlar dileğinde bulundular.