Erzincan Belediyesi, hemşehrilerimize kolaylık sağlamak amacıyla yeni bir adım daha attı. Erzincan PTT Başmüdürlüğüyle gerçekleştirilen protokol anlaşması ile hemşehrilerimiz artık PTT’nin ülke genelindeki bütün şubelerinden internet üzerinden PTT banklardan su faturası ödeyebilecek.

Protokol 10 Ekim Salı günü Başkanlık makamında Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile Erzincan PTT Baş Müdürü Metin Ağdaş tarafından imzalanandı.

Daha sonra bir açıklama yapan Erzincan PTT Baş Müdürü Metin Ağdaş “ Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’un isteğiyle gerçekleştirdiğimiz çalışmayla su faturaları şubelerimizden ödenebilecektir. Ben bu konuyla ilgili emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “ Erzincan PTT Baş Müdürlüğüyle imzaladığımız protokol ile yaklaşık 44 bin mükellefimiz PTT’nin ülke genelindeki bütün şubelerinden internet üzerinden PTT banklardan su faturalarını ödeyebilecek. Daha önce benzeri bir çalışmayı Halk Bankasıyla yapmış ve olumlu sonuçlar almıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.