Erzincan Kent İçi Ulaşım Kooperatifi, 60 olan otobüs sayısını 65’e yükseltti. Yeni alınan otobüsler, engelli rampaları ile standartlara uygun özellikler taşıyor. Aynı zamanda uydu takip ve iç kamera sistemlerine de sahip olan otobüsler, var olan hizmet kalitesine uygun donanımlarıyla öne çıkıyor.

Erzincan Belediye Sarayı önünde yapılan törenle ilgili firma tarafından teslim edildi. Törene Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Şöforler Odası Başkanı Bedir Limon, SS23 No’lu Erzincan Kentiçi Ulaşım Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan ve Otokar yetkili satıcısı Atalay Otomotiv’den Ali Rıza Atalay katıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır hizmete soktukları yeni toplu taşıma sisteminin başarılı bir şekilde hizmet verdiğini ve yeni alınan Sultan otobüslerinin engelli taşımacılığına uygun yapısına dikkat çekerek “Bütün hizmetlerimizde mutlaka yurttaşlarımızın bütün farklılıkları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ele alınıyor. Bugün alınan otobüslerin tamamı aynı zamanda engelli yurttaşlarımızın gönül rahatlığıyla istifade edebilecekleri tasarıma ve konfora sahiptir. Bir kez daha kentimize, hemşerilerimize yürekten hayırlı olsun.” diye konuştu.

Erzincan Şoförler Odası Başkanı Bedir Limon, engelli taşımacılığa uygun küçük otobüslerin Erzincan’a hayırlı olmasını diledi.

SS23 No’lu Erzincan Kentiçi Ulaşım Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak yaptığı konuşmada Otokar araçları ile halka en iyi hizmeti sunuyor olmaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

Otokar araçlarının bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüsleri olduğunu belirten Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan, “Otokar olarak geniş ürün yelpazemiz sayesinde en uygun toplu taşıma çözümlerini sunuyoruz. Erzincan esnafının yeni araç alımında yine Otokar’ı tercih etmesi bizim için çok gurur verici. Türk mühendisi, Türk işçisi tarafından tasarlanmış ve üretilmiş yeni araçların Erzincan halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve beraberindekiler yeni alınan araçlara binerek incelemelerde bulundu.