2015 yılı millet vekili seçimi tüm partiler için hayatı bir önem taşırken şehir kendi içinde bir çok ilki de beraberinde yaşıyor..

Şehirde adaylık süreci ve adaylar ile alakalı bir çok spekülasyon ve dedikodu üretilirken , şehrimin asalet ve beyliğinin yansımaları olan adaylarımızın tarz, tavır ve ahlaki duruşları beni gururlandırdı.

Şehir azda  olsa AK parti adayları ile alakalı hala sorgulama ve eleştiri yaparken, süreç ve sonrası MHP ve CHP adayları konuya hiç girmeden bel altı siyasetten uzak asilane bir siyasî anlayış ile devam ediyor.

İşte olması gereken tablo bu..

Benimde bizzat katıldığım evladımız ve gururumuz şehrimizin değişmeyen Bakanı Binali Yıldırım beyin Tercan, Çayırlı, Otlukbeli  gezilerinde şahit olduğum ve tavırlarına insanlıklarına yakışan bir yaklaşım gösteren Tercan Belediye başkanı Mehmet Yılmaz bey ve Mercan Belediye başkanı Bayram Bilici bey laiki ile ağırlayıp uğurladılar.

Arada anormal çıkmadı mı? 

Çıktı, Mercan'a açılma kararı alınan ziraat Bankası için siyaset yapmaya kalkanlara sayın bakanımız itiraz edip hizmet ayrı siyaset ayrı anlayışı ile tekrar kalitesini ve farklılığını gösterdi..

Bu gün gördüğüm bir resim yukarıda yazdıklarımı destekleyen ve her daim olması gerek Erzincan Partisi'nin resmi olduğu için ayrıca sevindim..

Ak Parti ve MHP nin adayları il ve ilçe başkanları bir karede el ele buluşmuş, sonuç ne olursa olsun vekil kim olursa olsun bu pozun devamı gelmeli ve kazanan Erzincan olur ve olmalı..

Bu resimde yer alan değerli arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür edip gösterdikleri kaliteli duruş ve asilane siyasi tavır dan dolayı saygı ve hürmetlerimi sunuyorum..

Bir sonraki karede CHP nin idareci ve adaylarıda olursa daha bir güzel olur..

Şehrim adına tüm adaylarımıza ve başkanlarımıza seçim propagandaların da gösterdikleri hakaret ve iftiradan uzak, Erzincan'a yakışan Erzincan'lıya yakışan siyasi duruş ve çizgiden dolayı ayrı ayrı tebrik ve teşekkür ediyorum. .

Teşekkürler teşekkürler teşekkürler. ..