Anadolunun köşesinden son haftaya bakıyorum .Bir İŞİD. İki İstanbul’da Emniyete saldırı . Üç Paris.Bunlar hakkında düşündüklerim.

     Aylardır İŞİD kesiyor asıyor bu nemenem bir toplum birden hortladı ve öldürüyor ve sınır çiziyor . Irak’a , Afganistan’a giren sözde barış gücü niye 4 yıldır Suriye’ye girmedi binlerce Ümmet parçası olan insanlar birbirini öldürüyor.Lübnan’a Barış Gücü gönderen Türkiye niye girmedi Barış Gücü adına.

       Gelelim İstanbul’a bombacı kadının ismi açıklanıyor . Kızın anne babası gidiyor bu kızı bizim kız değil diyor. Bu devirde kim olduğu bulunmuyor . NE manidar bir olay.

        Paris’e gelelim 3 kişi basıyor korumalı binaya giriyor katliam yapıyor . Ölen Polis Müslüman beklide yazar çizerler ne olursa olsun insanlığı savunan insanlardır. Asıl kaşıyıcıların ölmediğini düşlüyorum. Adamlar o kadar tedbirliki yere düşen ayakkabısını alan terörist elbise değişirken nüfuz cüzdanını unutuyor. Yine üç-beş Müslüman içeri alırlar suç İslama yıkılır. Bütün Ümmet ve İnsanlık seyreder.

         Silahları üreten İslam Devleti yok ve ne yazık ki üretilen tüm silahlar İslam memleketlerinde . acaba silah satanlar neden sorgulanmıyor ve neden hep bizim toplumda .

         Ocak ayı dendin mi zaten kimi masum mazlum ve sisteme karşı çıkan insanlar ölüyor ve Müslümanlar içeri alınıyor . Mahkemede ifade bile vermeden yıllarca yatıyor bu Türkiye dahil tüm dünyada bir sürü geçmiş örnekleri var Uğur Mumcu v.s.

          Abd’de kule yıkılıyor Yahudi ölmüyor . Belki Fransa dada ölen Yahudi yokturdur. Çünkü onların inançı Anne Yahudi ise Yahudi olanlar Dünyanın efendisi diğer insanlar onların köpekleridir . Dini , dili, ırkı ne olursa olsun. Siyonizim insanların beyinlerini kiraya alıyor ve birbirine kırdırıyor .

        Ey insanlık ve insanım diyen topluluklar “Canı yanan sabr etsin .Can yakan yanacağı günü beklesin.Hz Muhammed” Bu Ümmete değil Dünyaya açılmış bir sözdür. Çünkü Hz Peygam- ber Son devrin son insanlarına tenbih ve uyarıcısıdır.

        Yerelde Erzincan’a baktığımızda kaderi ilahi diyelim Osmanlıda Medine gibi Medeniyetin çıktığı beldeye Vakıf bir yerleşke .Diğer taraftan baktığımızda 1939 depreminden sonra Paris planı uygulanan bir kent . Yani özde demokrasi ve Laikliğin merkezi.

         Demek ki Erzincan’da yerleşen tüm insanlar dinleri dili ırkları ne olursa olsun Haksızlığa karşı çıkmalı , Kimse kimseye zulm yapmamayı yeğlemeli , Zulme başkaldırmalı . Kısaca Erzincan Kaderin verdiği programla İnsanlığın beşiği olmalıdır.

       Aşağıda linge bakarsanız Ey Ümmete lider ve yönetici olan insanlar horoza bakmalı O horoz ne yedi ve ne içti ise Allahım Dünya Abd ve Siyonizmin eğemenliğinden  sorulur diyen ve inanan  bu ümmete yedir . Yarabbi.