Zafer Partisi'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı Cengiz Türk, olarak, Erzincalılara seslendiği bir video yayınladı. Videoda öncelikle, AK Parti'ye gönül vermiş seçmenlere hitap etti ve AK Parti'nin aday belirleme sürecinde yaşananları eleştirdi

Zafer Partisi'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı Cengiz Türk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Değerli Erzincalılar,

Ben Cengiz Türk, Zafer Partisinin Erzincan Belediye Başkan Adayıyım.

Sizlerin de takip ettiği gibi, Zafer Partisi kısa sürede Türkiye’de gerçek muhalefetin tek sesi  ve Türkiye siyasetine yön veren bir parti haline geldi.

Sevgili hemşehrilerim,

Bu ilk videomda öncelikle sizlerin vicdanınıza seslenmek istiyorum.

İlk sözüm Ak Partiye gönül vermiş, en az bizler kadar vatanını seven, aynı zamanda Sn.Erdoğan’a olan sevgileri dolayısıyla tereddüt etmeden 21 sene boyunca oylarını başka hiçbir partiye vermemiş kardeşlerime.

Sizlere bu sefer yapılanı gördünüz mü? Oylarınızı çantada keklik görüp, defalarca görüşmelerine rağmen il teşkilatınızın bile onayını almadan, yerelde aday çıkarabilecekken, Sn. Bahçeli’den gelen emirle geri adım atarak, sizleri hiç istemediğiniz bir belediye başkanını tekrar seçmeye nasıl mecbur bıraktılar. Bu karar, Erzincan tekrar köşeye atılmış, oyları garanti görünen bir şehir olarak kalmaya devam edecek demek oluyor. Lütfen sizlerin iradesini yok sayan bu davranışa tepkinizi gösterin ve seçmene yapılan bu saygısızlığa dur deyin. Artık Alternatifiniz VAR! Oylarınızı Zafer Partisine verin, yeni ve dürüst zafer belediyeciliği ile tanışın.

İkinci sözüm, İYİ Partiye gönül vermiş kardeşlerime.

İyi Parti sizlerin de yakından takip ettiği gibi, kuruluş ekseninden kaymış bir partidir. Adeta Ak Partiden atılan, dışlanan para babalarıyla ve tekrar var olmaya çalışan eski Fetöcülerle doldurulmuş haldedir. Yönü ve ideolojisi belli değildir. Artık sizlerin ideolojisini paylaşan Zafer Partisi var ve oylarınıza talibiz. Ayrıca kapılarımızı sonuna kadar açtık ve sizleri aramızda görmeyi isteriz.

Üçüncü sözüm, CHP ye gönül vermiş kardeşlerime.

Sizler de hem teşkilat olarak, hem de seçmen olarak dehşetle izlediğiniz bir aday belirleme süreciyle karşı karşıya kaldınız.Sizlerin oylarını da çantada keklik gördüler, ne olursa olsun CHP den başka yere oy vermezler dediler ve iradenizi yok saydılar. Şimdi size yapılan bu saygısızlığa cevap verme şansınız var. Bizler, vatan sevgisiyle yoğrulmuş, Alevisi, Sünnisi, Türkü Kürdü hepimiz bu mozaiğin birer parçasıyız. Zafer Partisine oylarınızı verirseniz, şeffaf ve adil belediyecilik ile tanışacaksınız. Hepinizin oylarına talibiz.

Son sözüm gençlere,

Umutsuz ve Mutsuz olmayın. 

Erzincan’ı sizler için Kültür ve Sanat merkezine çevirecek, okulunuz bitince kaçarcasına başka şehirlere gitmenizi engelleyecek, iş imkanları sunacak Zafer Belediyeciliğine oylarınızı verin.

Erzincan'da Otomobilin Takla Atması Sonucu 2 Kişi Yaralandı Erzincan'da Otomobilin Takla Atması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

Sevgili hemşerilerim,

Önümüzdeki günlerde, her gün yeni projelerimizi anlatacağımız yeni videolarımızı yayınlamaya başlayacağız. Instagram sayfamı takibe alın ve bana aklınıza takılan soruları istediğiniz her an, sayfada yer alan mesaj gönder tuşuna basarak gönderin. Her birinizin sorularını tek tek cevaplayacağım. Erzincan’ı değiştireceğiz, modern bir şehir yapacağız. Bir sonraki videomuzda görüşmek üzere. Sağlıkla ve Sevgiyle Kalın. Allah’a emanet olun.