Çorum'un Osmancık ilçesinde Ordu'nun Fatsa İlçesinden İstanbul'a bir akrabası tarafından silah zoruyla kaçırılmak istenen 5 çocuk annesi N.Ş., polisin yaptığı operasyonla kurtarıldı.

Olay dün akşam saatlerinde Osmancık şehir merkezinde yaşandı.

İstanbul'da ikamet eden Evli ve iki çocuk babası 49 yaşındaki M.Ş.,yakın akrabası, amcaoğlusunun eşi , evli ve beş çocuk annesi 30 yaşındaki N.Ş.'yi silah zoruyla Fatsa'da oturduğu evinden silah zoruyla 06 AJ 5735 plakalı aracına bindirip İstanbul'a kaçırmak istedi.

Genç kadından uzun süre haber alamayan yakınları ise kayıp başvurusunda bulundu. M.Ş.,ise aracıyla Osmancık ilçesi sınırlarında ve ilçe merkezinde araç içerisinde bir kadınla bir erkeğin kavga ettiği ihbarı alan polis ekipleri Osmancık ilçesi karayolları ışıklar kavşağında barikat kurdu.

Polisin dur ihtarına uymayan kaçmaya çalışan sürücü, aracıyla kaçmaya başladı.

Çığlık atan kadını kurtarmak için harekete geçen ekipler aracın önünü keserek durdurarak sürücü M.Ş'yi gözaltına aldı. Aracında yapılan aramada 1 adet tabanca ele geçirildi. N.Ş.,ifadesinde M.Ş., tarafından kaçırıldığını söyledi. Genç kadın "Bu beni silah zoruyla kaçırdı şikayetçiyim"dedi.

Operasyonla kurtarılan, Ordu'nun Fatsa İlçesinden kaçırılan evli ve beş çocuk annesi 30 yaşındaki N.Ş. ailesine teslim edildi.

Suçlamaları kabul etmeyen M.Ş., ruhsatsız silah bulundurma , zorla kaçırma suçlarıyla ilgili düzenlenen evrakla birlikte Osmancık Adliyesine sevk edildi.