Moda dünyasının renkli isimlerinden biri olan ve podyumda elde ettiği büyük başarıların ardından moda yazarlığına yönelen Dilara Kırmıt, şimdi de bir kitapla adından söz ettiriyor. Moda dünyasındaki deneyimlerini kâğıda döken Kırmıt, yazdığı kitapla birlikte sinema ve dizi dünyasında yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Kırmıt, moda dünyasında yaşadıklarını kaleme alarak, bu deneyimlerini kitaplaştırdığını açıkladı. Manken olarak elde ettiği başarıların yanı sıra moda yazarlığındaki deneyimleriyle de dikkat çeken Kırmıt, kitabının içeriği hakkında şu sözleri paylaştı: "Moda ve modellik dünyasındaki gerçekleri ve tecrübelerimi yazıyorum, ifşa etmiyorum ama bazı isimlerin tadı kaçabilir."

Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında Hilal Yıldız'dan anlamlı çalışma: 'Dediler' yayında

Kırmıt, yazım sürecinde birçok yapımcının manken dünyasını konu alan film ya da dizi yapmak istediğini ancak işin içinde olan biriyle çalışılmadığından dolayı başarılı olunamadığını belirtti. Dilara Kırmıt, beyaz perde ve ekranlarda izleyicilerle buluşabilecek muhteşem bir hikayenin kapıda olduğunu vurgulayarak, kitabının magazin dünyasına yeni bir bomba düşüreceğini söyledi.