Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi, meslek tanıtımı semineri düzenleyerek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere önemli bir bilgi kaynağı sunmuş oldu. Seminer, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Çene Cerrahisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Gülnahar'ın katılımıyla gerçekleşti. Gülnahar, diş hekimliği mesleği hakkındaki kazanımlarını ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Doç. Dr. Yakup Gülnahar, öğrencilere diş hekimliği bölümünün gereksinimlerini ve okutulan dersleri detaylı bir şekilde anlattı. Gülnahar, diş hekimliği eğitiminin 5 yıl sürdüğünü belirtti. Üniversiteler arasında değişebileceğini söyleyerek, 3. senenin 1. veya 2. döneminde öğrencilerin hasta bakmaya başladığını açıkladı. Mezuniyet sonrasında kariyerlerini istedikleri gibi şekillendirebileceklerini vurgulayan Gülnahar, mezun olduktan sonra tamamen kendi işlerini kurabileceklerini ifade etti.

Amasya’da hastanelerin temizlik malzemesi kimyacı liselilerden Amasya’da hastanelerin temizlik malzemesi kimyacı liselilerden

Seminerin sonunda, Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sadi Alkan, Doç. Dr. Yakup Gülnahar'a teşekkürlerini sunarak bir plaket takdim etti. Bu önemli etkinlik, öğrencilere diş hekimliği mesleği hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı sağladı ve Doç. Dr. Yakup Gülnahar'ın deneyimlerini paylaşması, öğrencilere ilham kaynağı oldu.