İlk ve Orta Dereceli okullar bu gün yarıyıl tatiline girdi. İl Genelinde 40 bin 700 öğrenci tatile girerken öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Şeker İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

2014-2015 Eğitim öğretim döneminin ilk yarısının son ders zili bu gün çaldı ve İlk ve Orta Dereceli okullar yarıyıl tatiline girdi. İl Genelinde 40 bin 700 öğrenci tatile girerken öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Şeker İlkokulunda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Vekili Mehmet Kurt, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Kuşçu, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğretmen ve öğrenci gruplarıyla veliler katıldı.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, tüm eğitim camiasına seslenerek yarıyıl tatilinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, öğrencilere ve velilere tavsiyelerde bulundu.


Ardından öğrencilere karneleri protokol tarafından dağıtıldı. Öğrenciler ve velileri karne dağıtımında büyük heyecan yaşadı. İl Genelinde 40 bin 700 öğrenci, ve 2 bin 930 öğretmen 15 günlük yarı yıl tatiline başladı. 2014-2015 eğitim öğretim döneminin ikinci yarı yılı 9 Şubat 2015 tarihinde başlayacak.