Erzincanlı hayırsever iş adamı Süleyman Tan tarafından Erzincan Merkez’de ve ilçelerde ihtiyaç sahibi öğrencilere 232 adet mont, 393 adet bot yardımı yapıldı. 

İşadamı Süleyman Tan ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizasyonuyla ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve ayakkabı yardımında bulunuldu. 

6 ilçe ve il merkezinde okullarda tespit edilen 625 öğrenciye hayırsever işadamı Süleyman Tan tarafından destek sağlandı. Hazırlanan giyim malzemeleri tespit edilen okul idarecileri teslim edilirken, Şeker İlkokulunda düzenlenen törenle ile ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim malzemeleri dağıtıldı.

Düzenlenen törene Vali Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, hayırsever işadamı Süleyman Tan ve okul idarecileri katıldı. Tespit edilen öğrencilere Vali Süleyman Kahraman tarafından giyim malzemeleri dağıtıldı.

Düzenlenen tören ile ilgili olarak bir açıklama yapan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün hayırsever işadamına teşekkür ederek yaptığı konuşmasında; “İlimiz esnaflarından Sayın Süleyman Tan beyefendi toplamda 625 öğrencimize, 232 mont 393’ü de bot olmak üzere yardımda bulundu. Bunların büyük bir kısmını altı ilçemize gönderdik. Merkezde ise şeker İlkokulu’nda 35 öğrencimize bot, General Cihat Akyol İlkokulu’nda 50 öğrencimize bot, 13 Şubat İlkokulu’nda da 35 öğrencimize bot olmak üzere 120 tanesini merkezde ki öğrencilerimize, geri kalanları da ilçelerimizde ki öğrencilerimize gönderdik. İş adamımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, desteklerinden dolayı işadamı Süleyman Tan’a teşekkür etti. Vali Süleyman Kahraman ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İşadamı Süleyman’a Tan’a teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.