Erzincan da bulunan İnci Tanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim alan minik öğrencilerin düzenledikleri Kutlu Doğum Haftası ve Yıl Sonu programı katılımcıları büyüledi. 4-6 yaş arası minik öğrencilerin gösterileri izleyicileri büyülerken ailelerini de duygulandırdı.
İnci Tanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği ve yıl sonu programı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İnci Tanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Tevfik Karakaş, İnci Tanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdiresi Zeynep Şevketoğlu Dal ve öğrencilerin aileleri katıldı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan İnci Tanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdiresi Zeynep Şevketoğlu Dal, “Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitimin ilk öğesidir. Bunun doğru işlenmesi gerekir. Ana kucağından sonra Anaokulunda ki eğitim bunun ilk ayağıdır. Olumlu ve olumsuz şekilde verilen her şey onların yetişkinlik yıllarında doğrudan etkileyecektir” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak; “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki insanın kişiliğinin yüzde 80’i 0-6 yaş gurubu içerisinde oluşuyor. Bundan dolayıdır ki arkadaşlarımızın yapmış olduğu işin ne kadar önemli olduğu zaten buradan aşikar” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından bir öğrenci tarafından Yasini şerif okundu. Daha sonra 4-6 yaş grubu öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler sunuldu. Son olarak yıl içerisinde öğrenciler tarafından okunan hatimlerin duası toplu olarak yapıldı.