Erzincan Engelsiz Cafede organize edilen etkinlikte Mehmetçik Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri ile Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan engelliler bir araya geldiler.
Mehmetçik Ortaokulu öğretmenlerinden Fatma Sağıroğlu, düzenledikleri etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunarak, öğrencilerinin engellilere karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir program organize ettiklerini söyledi.
Sağıroğlu açıklamasında; “Engelsiz Cafede, Engelsiz Yaşam Derneği için bağışta bulunmak adına burada pasta, börek gibi yiyeceklerimizin satışını yapıyoruz. Yaptığımız satıştan elde ettiğimiz geliri de Engelsiz Cafeye bağış olarak vereceğiz. Engelsiz Yaşam Merkezinden öğrencilerimiz gelerek öğrencilerimiz ile güzel vakit geçirdiler. Bu etkinliğimizde amaç hem öğrencilerimizin hem de vatandaşlarımızın engellilere karşı duyarlılığı arttırmaktır” dedi.
Daha sonra Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri kendi emekleri ile yaptıkları yiyecekleri sergileyerek, Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ile mutluluklarını paylaştılar.

Haber :Tamer Kaan Köksal