Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Erzincan Birimi, 20. Kuruluş yılı ve yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği, sergi birim binasında açıldı. Öğrencilerin etkinliklerinden oluşan serginin açılışına Salih Erkan ilkokulu Müdürü Ahmet SAĞSÖZ, TEGV Erzincan Birim sorumlusu Bengül KARAGÖZ, öğretmenler, gönüllüler ve öğrenciler katıldı. TEGV Birim Sorumlusu Bengül KARAGÖZ davetlilere sergi hakkında bilgi verdi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde okullarda ve öğrenim biriminde yapılan ürünlerin sergilendiğini belirten KARAGÖZ, desteklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Serginin açılışını yapan Salih Erkan İlkokulu Müdürü Ahmet SAĞSÖZ ise konuşmasında TEGV Erzincan biriminin öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerine katkı sağladığını belirtti. Milli eğitim Bakanlığı ile TEGV arasında imzalanan işbirliği çerçevesinde öğrencilerin etkinliklere katıldığını belirten Ahmet SAĞSÖZ, sözlerine şöyle devam etti.“ İlkokul çağındaki öğrenciler için yaparak ve yaşayarak öğrenme çok etkili bir yöntemdir. Öğrenim Biriminde öğrencilerimize sunulan imkanlarla güzel bir öğrenim ortamı sağlanmıştır. Bundan dolayı TEGV birim sorumlusu başta olmak üzere gönüllü kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. “
Açılışından ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları ürünlerin sergilendiği sergi gezildi. Davetlilere verilen ikramın ardında tören sona erdi. Sergi 3 gün açık kalacak.