Erzincan Uğur Okulları basın ile bir araya gelerek, Uğur Okullarının eğitim vizyonu ve hedefleri ile ilgili bilgiler verdiler.
Okul Müdürü Arzu Öztürk basın mensuplarına Uğur Okullarının eğitim vizyonu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, İstanbul’da ki eğitim sistemini Erzincan’a taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.
Arzu Örtürk açıklamasında şunlara yer verdi; “Uğur Okulları olarak İstanbul'da ki sistemi tamamıyla Erzincan’a getirmeyi hedefliyoruz. Öğrenci kapasitemiz şu anda iyi seviyede belirlediğimiz bazı hedeflerimiz var ve bizler o hedeflerimize adım adım yaklaşmış bulunuyoruz. Öncelikle öğrenci kapasitemizi 350 yaparak, diğer hedeflerimize adım adım yürüyeceğiz.
Diğer okullardan farkımız ingilizceye büyük önem veriyoruz, 7/24 isatanbul bölgemizden öğrencilerimiz istediği bilgileri elde edebiliyorlar, YGS sınavı ALES türünde sorular çıktığından dolayı ALES tarzı sorularımız ile öğrencilere daha kaliteli eğitim ve sınavlara hazırlıkta daha çabuk yol kat etmelerini sağlıyoruz. Eğitim kadromuz oldukça iyi. Yıllarca eğitim vermiş tecrübeli öğretmen kadromuz bulunmakta. Öğrencilere vermiş olduğumuz şifreler ile TV’de ders ve konuları tekrar izleyebilme şansı veriyoruz. Daha sayamadığımız bir çok özelliğimizi keşfetmeye vatandaşlarımızı Uğur Okullarına davet ediyoruz dedi.
Eğitim kadrosunun kendilerini tanıtmaları sonrası Öztürk; Uğur okullarının diğer okullardan farkını  gösteriyoruz bizler öğrencilerimizi Amerika, İngiltere ve Kanada üniversitelerinde ücretsiz dil eğitimi alma şansını Uğur International ile yakala diyor ücretsiz eğitimlerini de  sağlıyoruz
Erzincan Uğur Okulları Müdürü Arzu Öztürk; Kısaca Erzincanlılara çağrımız Uğur Okullarına gelsinler farkı görsünler diyorum”dedi.