Üzümlü ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı öncesi alınması gereken tedbirlerle ilgili toplantı düzenlendi.

Üzümlü Belediyesi konferans salonunda, Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar başkanlığında yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren okullarda alınacak olan güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Kaymakam Acar, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını katılımcılara aktararak ardından okullarda alınması gereken güvenlik önlemlerini anlattı.

İlçe genelindeki okullarda güvenlik konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığını belirten Kaymakam Acar, "Yeni eğitim, öğretim yılı öncesi okullarımızda geçmiş yıllarda aldığımız güvenlik tedbirlerini ve bu yıl alınması gereken güvenlik tedbirlerini detaylı bir şekilde görüştük. Bunun yanında okullarımızdaki hazırlıkları da gerek okul müdürlerimiz, gerek ise muhtarlarımızla konuştuk. Amacımız eğitimlerini sürdüren çocuklarımızın, gençlerimizin en güvenli ve huzurlu ortam içerisinde eksiksiz bir şekilde tüm imkanlar ile eğitimleri görmeleridir." dedi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Hurşitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Zeki Dumlupınar, köy muhtarları ve okul müdürleri katıldı.