İSTANBUL (AA) - Aydem ve Gediz Elektrik tarafından başlatılan "İzinli İletişim Kampanyası" kapsamında iPhone 8, iPad, PlayStation 4 ve Filbox Hemen hediye edilecek.

Aydem ve Gediz Elektrik yaptığı yazılı açıklamayla, şirketler, çeşitli sektörlerde sunacağı kampanya ve hizmetler hakkında bilgilendirme yapabilmek adına, faaliyet gösterdikleri illerde yaşayan herkesi teknolojinin son trendlerine sahip hediyeleri kazanabilecekleri "İzinli İletişim Kampanyası"na katılmaya davet etti.

Verilen bilgiye göre, İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 4,7 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz, grup şirketleri ve kendilerinin çeşitli sektörlerde sunacağı kampanya ve hizmetler hakkında faaliyet gösterdiği illerde yaşayan tüm kişilerin ihtiyaçlarına yönelik, sürekli gelişen ve hayatı kolaylaştıran avantajlı hizmetler sunabilmek adına "İzinli İletişim Kampanyası" başlattı.

Kampanyaya Aydem ve Gediz'in faaliyet gösterdiği illerde yaşayan herkes katılabilecek. 5 Şubat - 5 Mart'ta yapılacak "İzinli İletişim Kampanyası" kapsamında kazanan birinci talihliye iPhone 8 64 GB, ikinci talihliye iPad Wi-Fi+Cellular 128GB, üçüncü talihliye PlayStation 4 Pro 1TB Konsol ve 100 kişiye de 3 Aylık Filbox Hemen üyeliği hediye edilecek.

İzmir ve Manisa illerinde yaşayan katılımcı adayları, Gediz web sitesini ziyaret ederek sitedeki başvuru formu ile, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaşayan katılımcı adayları ise Aydem web sitesindek başvuru formu ile kampanyaya başvurabilecek.