İSTANBUL (AA) - Boyner'in Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü "Askıda İyilik" projesi, bu kış da müşterilerinin iyilik yapmalarına aracı oluyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Askıda İyilik projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan paketler sonbahar ve kış ürünleriyle yenilendi. Kışın soğuk ve zorlu şartlarının ihtiyaçlarına göre yenilenen ve üç ayrı içerikten oluşan iyilik paketleri 30 liradan satışa sunuluyor.

Yetişkin ve çocuklara yönelik ürünlerin yer aldığı iyilik paketleri alt ve üst giyim; mont veya kaban ile atkı veya eldiven veya şapka; bot veya çizme ile çorap veya bere veya atkı veya eldiven gibi parçalardan oluşuyor.

Kasada alışverişlerini tamamlarken ihtiyaç sahipleri için iyilik yapma fırsatı yakalıyan Boyner ve YKM müşterileri, iyilik paketiyle soğuk kış günlerinde bir çocuğun, yetişkinin veya ailenin ihtiyacını gideriyor.

Müşteriler, dilerlerse "www.boyner.com.tr"den de alışveriş yaparken "İyilik Paketi"ni sepetlerine ekleyerek, online alışverişlerinde de ihtiyaç sahipleri için askıya kıyafet bırakabiliyor. Boyner ve YKM müşterilerinin alışverişlerine eklediği paketler, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.