İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni konseptiyle 4'üncü mağazasını Bursa Sur Yapı Marka AVM'de açtı.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Boyner, yeni konseptiyle dördüncü mağazasını Bursa Sur Yapı Marka AVM'de açtı. Aynı zamanda Boyner Sur Yapı Marka, Zafer Plaza, İnegöl AVM, Korupark AVM Boyner mağazalarından sonra Bursa'daki dördüncü Boyner mağazası oldu.

Boyner, Bursa'nın yeni alışveriş merkezi Sur Yapı Marka AVM'de 2 bin 900 metrekare alana yayılan 3 katlı mağazasıyla müşterilerine hizmet vermeye başladı. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, yer alan Sur Yapı Marka AVM'de açılan Boyner mağazasında, kadın, erkek, çocuk, genç aktif spor, iç giyim, ayakkabı, çanta, aksesuar ve kozmetik kategorilerine ait yerli ve yabancı birçok marka yer alıyor.

Doğa konseptinin ön plana çıktığı, ahşap doku ve detaylarla tasarlanan yeni Boyner mağazası, sıcak ortamı ile ev hissiyatı yaşatarak müşterilerine konforlu ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Boyner müşterisinin alışık olduğu unsurların farklı bir şekilde yorumlandığı yeni konsept, müşterinin yabancılık hissetmeyeceği, küçük sürprizlerle karşılaşacağı bir ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi vadediyor.