İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı'nın mobil alışveriş uygulaması Chippin, yeni özelliği "Hediye Paketim" ile sunduğu kolaylıklara bir yenisini daha ekledi. Chippin içinde yer alan ve yeni evleneceklere veya evini yenileyeceklere seslenen bu yeni özelliğe ilk olarak Arçelik dahil oldu.

Şirketin açıklamasına göre, anlaşma kapsamında üyeler, kampanyanın geçerli olduğu Arçelik mağazalarına giderek almak istedikleri ürünlerden oluşan bir hediye paketi oluşturabilecek ve bu pakete ulaşmak için arkadaşlarından destek isteyebilecek. Uygulamayı kullanmayan arkadaşlarını ise onlardan destek istemek için Chippin'e davet edebilecek.

Arçelik Hediye Paketi'ne destek olmak isteyen üyeler arkadaşlarından gelen destek talepleri sonrasında Chippin ile mobil ödeme yaparak arkadaşlarına destek olabilecek, üstelik ödeme yaparken mağazalarda geçerli kampanyalardan Chippin kazanarak fayda sağlayabilecek.

Tüketiciyi 300'e yakın markasıyla merkeze alan Chippin ile üyeler kampanyalardan faydalanabiliyor, alışverişlerini mobil uygulama üzerinden cüzdan taşımaya gerek kalmadan ödeyebiliyor ve alışveriş yaptıkça harcamalarının yüzde 30'una kadar Chippin biriktirebiliyor.

Biriktirdikleri Chippinleri harcamalarında kullanımlarına ek olarak nakde çevirerek kendi banka hesabına aktarabiliyor veya arkadaşları ile paylaşabiliyor.