Erzincan Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Güner Ersoy, ilde kış turizmini canlandırmak için Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni değerlendirip, projelerle güzel yatırımlar yapılabileceğini belirtti.

EGİAD Başkanı Güner Ersoy ve yeni yönetim, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti. EGİAD'ın yeni yönetimi, Erzincan'da yapacakları çalışmalar hakkında Vali Selman Yenigün'le fikir alış verişinde bulunmak üzere Vali Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

EGİAD Başkanı Güner Ersoy, Erzincan'da kış turizmini canlandırmak için Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni iyi değerlendirip, projelerle güzel yatırımlar yapılabileceğini ifade etti. Ersoy, bunun yanında, turistlerin kayak dışında konaklama, gezme ve diğer sosyal alternatiflerle vakit geçireceği ortamların oluşturulması gerektiğini söyledi. Erzincan Genç İşadamları Derneği'nin bu yatırım ve projelerde yer alacağını ifade eden Ersoy, farklı bölgelerdeki yatırımcıların Erzincan'a gelmesi için teşvikte bulunacaklarını açıkladı.

Erzincan Valisi Selman Yenigün ise EGİAD üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yenigün, özellikle Ergan Dağı Kayak Merkezi noktasında yapılacak çalışmalara verilecek destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.