Türk Telekom’un çağrı merkezi şirketi AssisTT, Erzincan Çağrı Merkezi’nde çalışmak üzere, 18-35 yaşları arasında, en az lise mezunu adaylara çağrı yapıyor. Adaylar başvurularını www.assisttkariyerim.com  adresinden ve Erzincan İŞKUR merkezinden yapabilecekler.
Türk Telekom Grubu iştiraki olan ve Türkiye genelinde 20 şehir ve 22 ayrı bölgede yaklaşık 10 bin çalışanıyla hizmet veren AssisTT, büyümesini sürdürüyor. Kalkınmada 1. derecede öncelikli iller arasında yer alan Erzincan'da 2010 yılında açılan ve 800 kişiye istihdam sağlayan AssisTT Çağrı Merkezi, İŞKUR desteği ile düzenlenecek İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 100 kişiye daha iş olanağı sunuyor.

Adaylarda aranan özellikler
AssisTT Erzincan Çağrı Merkezi'ne müşteri temsilcisi pozisyonu için başvuracak adaylarda; 18-35 yaşları arasında, en az lise mezunu olma ve MS Office programlarını kullanabilme şartı aranıyor. Adayların ayrıca;  düzgün diksiyon, etkili iletişim ikna ve analiz yeteneği, vardiyalı çalışmaya uyum, hedef odaklılık, zaman yönetimi yetkinlikleri de değerlendiriliyor. Erkek adaylarda; askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olanların başvuruları kabul ediliyor. 
AssisTT Erzincan Çağrı Merkezinde çalışmak isteyen adayların, başvurularını AssisTT kariyer portalı www.assisttkariyerim.com  adresinden veya Erzincan İŞKUR merkezinden yapmaları gerekiyor.
Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden olan ve yenilikçi teknolojileri ile sektöre yön veren AssisTT, yatırımlarını büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’ya yönlendirerek gençlere iş olanağı sağlıyor. AssisTT, bölgedeki ekonomik hayatı canlandırarak, Türkiye ekonomisine de katkı sağlıyor.