Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, fırıncı esnafımızın bağkur,un,yakıt,işçilik ve vb. giderlerinde artış olmasına rağmen fiyatları artırmayarak,geçtiğimiz yıl ki Ramazan Pidesi fiyatlarının ve gramajlarının bu yıl da geçerli olacağını söyledi.

Başkan Limon açıklamasının devamında,Ramazan ayının vazgeçilmezi olan pide fiyatları geçtiğimiz sene olduğu gibi yine 300 gr pide 1,50 TL,600 gr pide 3,00 TL’den satılacaktır. Erzincan Türkiye’de ki en ucuz pidenin satıldığı iller listesinde en başlarda olduğu belirten Limon, Bu bir yıl içerisinde gelen farklara rağmen geçen yıl ile bu yıl arasında aynı fiyatın uygulanmasında fedakarlık gösteren Erzincan Fırıncılar Odasına ve fırıncı esnafımıza teşekkür etmek istiyorum.

 Yaklaşan mübarek Ramazan ayının hem esnafımız açısından, hem de milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek Ramazan ayı inşallah ülkemizde şehitler için son olur. Başka şehitlerimiz gelmez. Hakkın rahmetine kavuşan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize, yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum” dedi.