Erzincan’da kısa bir süre önce hizmete giren Kızılay Erzincan Maden suyu işletmeleri piyasadan gelen yoğun talebe karşılık vermeye çalışıyor. Türkiye’nin en kaliteli maden suyunu üreten Türk Kızılayı tarafından Erzincan'da yaptırılan son teknolojinin kullanıldığı saatte 50 bin şişe üretim yapan Kızılay Maden Suyu Fabrikası Ramazan’da gelen ihtiyacı karşılayınca üretim sayısını iki katına çıkardı.

Kızılay Erzincan Maden Suyu Satışları Patladı

Satışlarında patlama yaşanan, 360 dönüm arazi üzerine kurulan Türk Kızılayı Erzincan Maden Suyu Fabrikası günlük 1 Milyon şişe üretmeye başladı. Fabrikada vardiya sayısı ve üretim iki katına çıkarılırken günlük 1 milyon şişe üretim kapasitesine ulaşan Kızılay il dışından gelen yoğun talebe cevap vermeye çalışıyor.

Erzincan da kısa bir süre önce hizmete giren ve iftar sofralarını vazgeçilmezi olan Kızılay Maden suyu tüm çevrelerde büyük beğeni toplarken fabrika talebi karşılamak için gece Vardiyası geçti. Günlük 1 milyon şişe üretimine ulaşmasına rağmen talebi karşılamakta güçlük çekiyor.



Farklı bir damak tadı ile piyasa da kısa sürede talep patlaması karşı karşıya kalan Erzincan Maden suyu il dizisinden gelen yoğun talebi karşılamak için tam kapasite ile çalışıyor. Kızılay Erzincan şube Başkanı Ferit Bayata yaptığı açıklamada " Erzincan Maden Suyu üretimlerinin piyasadan gelen yoğun talep sebebiyle gece vardiyasını da hizmete sokarak günlük 1 milyon şişe üretimine ulaştık.

Türkiye'nin birçok yerinden hem damak tadı hem ulaştığımız kalite birçok çevreden beğeni toplaması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.