Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ERZİNCAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.
SUBAY ORDUEVİ MÜDÜRLÜGÜ
Son Başvuru Tarihi : 27 Ağustos 2015
Yayınlanma Tarihi : 18 Ağustos 2015, Sayı : 1

Genel Şartlar ve Notlar

Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde İl/Şube müdürlüğünden veya Kurumun www.iskur.gov.tr internet adresinden başvuru yapabilirler. -Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.-Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve Erzincan Subay Orduevi Müdürlüğünün yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Talebe başvuran ve nihai listede yer alan adaylar ile öncelikli olarak başvuranların tamamı açık iş sayısının 3 katından fazla olması durumunda noter huzurunda çekilmek üzere kura listesine dahil edilerek, işverence sınava davet edilmek üzere ayrı ayrı noter huzurunda kura çekilerek belirlenecektir.-Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, istenilen koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler ve yanlış beyanda bulunalar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir.Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir. -Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir".

AYRICA MÜRACAAT EDECEK OLAN ADAYLARIN GARSON (SERVİS ELEMANI) MESLEĞİNDE EN AZ 1 YIL ÇALIŞTIĞINI İŞYERİNDEN ALACAĞI BELGE (DENEYİM BELGESİ, BONSERVİS GİBİ...) VE SSK HİZMET DÖKÜMÜ İLE BELGELENDİRMESİ GEREKMEKETEDİR.

Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi için:Erzincan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (0446 214 1961-(Dahili:104-105-106-107) e-posta:[email protected]) servisinde görevli personelden bilgi alabilecektir.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Garson (Servis Elemanı) 1  

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Önlisans

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
SUBAY ORDUEVİ MÜDÜRLÜĞÜ 31.08.2015 14:00 - 15:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Çalışma Adresi : 3. ORDU ORDUEVİ MÜDÜRLÜĞÜ/CUMHURİYET MH. ORDU CD. NO:110/13
ERZİNCAN MERKEZ
ERZİNCAN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :ÇAYIRLI, ERZİNCAN MERKEZ, İLİÇ, KEMAH, KEMALİYE, REFAHİYE, TERCAN, ÜZÜMLÜ, OTLUKBELİ

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 8
İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi)
Çalışma Şekli Deneme Süreli