23 Şubat - 01 Mart tarihleri arası “Vergi Haftası” olması münasebetiyle Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur, Meclis Başkanı Süleyman Sarak, Defterdar Vekili Mustafa Ekiz ve Beraberindeki heyet 2014 yılı Erzincan Gelir ve Kurumlar Vergisinde rekortmen olan mükellefleri işyerlerinde ziyaret ederek plaket verdiler.

Yapılan ziyarette vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Defterdar Vekili Mustafa Ekiz, Vergi Haftası kutlamaları ile toplumda Vergi bilincinin oluşturulması ve her kesime benimsetilmesini amaçladıklarını vurgulayarak, ilimizde de çeşitli etkinliklerle vergi haftası kutladıklarını, bu etkinlikler çerçevesinde siz değerli vergi rekortmeni mükelleflerimizi ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim dedi.

Erzincan TSO Başkanı Muhittin Kalbur ise; bir ülkenin vatandaşına hizmet edebilmesi ve ayakta kalabilmesi için vergiye ihtiyac olduğunu vurguladı. Kamu giderlerinin karşılanması ve yeni hizmetlerin hayata geçirilmesinde vergilerin hayati önem taşıdığını kaydeden Kalbur, verginin kutsal bir görev olduğunu söyleyerek öncelikle bu hafta dolayısıyla tüm Defterdarlık çalışanlarının ve vergi mükelleflerinin Vergi Haftası’nı kutluyorum, ayrıca üyemiz olan vergi rekortmenlerimize de teşekkür ediyor, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum dedi.

Vergi rekortmenleri ise yapılan bu ziyaretin kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyerek böyle bir gururu yaşamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirttiler.